Hi, welcome to JOMEER!

Jomeer Dead Sea Cosmetics este aici pentru a va prezenta beneficiile sarurilor si mineralelor din Marea Moarta imbinate cu extracte si uleiuri esentiale din plante, folosite la obtinerea unei game de produse BIO care actioneaza in profunzimea pielii, pentru curatirea si intinerirea acesteia.

”frumusetea este un element de stil personal ca si moda”


Cosmeticele JOMEER au la baza apa, namolul si sarea din Marea Moarta aflata la cea mai joasa altitudine obtinute prin metode de extractie avansate pentru a produce o gama de produse de calitate.

De ce mineralele din Marea Moarta?

Studii stiintifice, certifica faptul ca mai mult de 35 de saruri si minerale unice din Marea Moarta confera beneficii infinite pentru ingrijirea pielii.

Utilizate in produse cosmetice, aceste saruri ajuta la diminuarea aspectului de imbatranire, conferindu-i pielii proprietati de auto-vindecare a problemelor cutanate.

Studiile arata ca mineralele din Marea Moarta au capacitatea de a fi absorbite de catre celule, oferind astfel posibilitatea cresterii cantitatii de apa intracelulara, fapt datorita caruia se produce o imbunatatire a hidratarii naturale a pielii.

Folosind produse cosmetice care contin saruri din Marea Moarta iti ingrijesti si rasfeti corpul si spiritul, obtinand rezultate garantate de bunastare.

JOMEER ECO

Initiativa noastra pentru a sustine reintoarcerea la natura se traduce prin crearea ambalajelor exterioare cat si a recipientelor din materiale reciclate si reciclabile. Totodata, niciunul dintre produsele noastre nu a fost testat pe animale.